Opdruk Fundamentals Explained

Wiki Article

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start out goed meegedacht above het bedrukken van onze kleding fulfilled logo's.

Tremendous snelle company en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Alweer erg tevreden in excess of mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende variety blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Zelfs voor een klein project heeft Damaris industrieel best kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Voordat ik uw brand borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden satisfied het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk get more info projectje hebt!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Zelfs voor een klein undertaking heeft Damaris industrieel major kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Report this wiki page